TAKK TE DÅKK

        

Så er avgjørelsen tatt, - Frostafestivalen er en saga blott...

En stor takk til alle dere som har vært en del av flere hundre frivillige medarbeiderne som har vært med å dra lasset i havn på de 9 fantastisk flotte musikkfestivalene i den vakre Smålandsgrenda på Frosta.

Og til dere som har vært med som samarbeidspartnere og sponsorer er vi også en stor takk skyldig for den utmerkede merkevarebygging festivalen har bidratt til for Frosta.

Alle de flotte artistene som har kommet fra Norge, Sverige, Danmark, Irland, England, Tyskland,Grønland, Bulgaria og Elfenbenskysten har bidratt til å sette Frosta på det trønderske festivalkartet til gangs.

Til sist og ikke minst, kjære dere, vårt enestående og fantastiske publikum, tusen takk for at dere kom, igjen og igjen. 

 
Festivalen trekker vestover
Moderfestivalen i Småland gikk i bresjen for hyggelig samvær med familie og venner, om enn ikke fullt så nært og kjært for frostinger fortsetter Frøyafestivalen i samme tradisjon, som slo så godt an hos gjester på alle nivå. I 2012 møtes vi igjen på Frøya 2.- 4. august for å oppleve stemningen, der også i fjærasteinene, men nå med havet som bakteppe.

På gledelig gjensyn i havgapet!
Mvh 

Hallbjørn Stenhaug
Festivalsjef
Frostafestivalen 2011 - preget av ugjerningene i Oslo sentrum og Utøya 22. juli

Foto: Frostingen

El Cuero- 2011

Foto: Frostaporten

 

The Spirit of Pink Floyd - 2010

Foto: Frostingen

Marit Larsen - 2009

Foto: Frostingen

 

 


25.02.2012

Sidene vises best med Microsoft Internet Explorer

20Copyright by Frostaporten A Kvamme12 Frostaporten.no