Frostafestivalen 2009


2009 … Suksessfaktoren!

Ja, hvem ville ha trodd for 7 år siden at vår festival og vårt festivalkonsept skulle omtales på lederplass i Fylkets største avis?

Men vi er stolte over at pressen har forstått at vi leverer et kvalitetsarrangement, som det er verdt å kjøre noen kilometer ekstra for å oppleve.

Og det er jo spesielt gledelig at du som publikummer for lengst har oppdaget dette. (Du kan lese hele lederartikkelen ved å klikke her.)

At så mange har tatt turen til Frosta til de to siste års festivaler, viser jo at vi på mange områder har satset riktigt - selv om vi ligger litt utenfor allfarvei.

Vi er fortsatt opptatt av å forbedre rammene omkring arrangementet. Vi fikk mye ”gratis” i år pga. kommunens hjelp med å utvide festivalområdet, men 
vi har fortsatt mange planer og ideèr om ytterligere forbedringer. Dette gjelder såvel infrastruktur som kunstnerisk innhold og gjennomføring.

En stor takk går til de mange frivillige som bruker massevis av timer for at du som publikummer skal få en god festivalopplevelse. De frivillige er jo nesten like så profesjonelle og minst like engasjerte som artistene vi lar oss underholde av.

Vi tar det også som et kompliment at både norske og utenlandske artister ber om å få spille igjen til neste år. En del av dem vil du sikkert få lov til å oppleve neste år, men det kommer også som vanlig nye store overraskelser fra den internasjonale musikkscenen.

Dato er ikke fastsatt ennå, men vi har som målsetning framover å velge en fast weekend hvert eneste år – slik at du vet hvor og når du skal feriere...

Velkommen igjen i 2010 – du må gjerne ta med et par nye venner... for på Frostafestivalen kan du oppleve Hyggelig Samvær i festlige rammer!

Hallbjørn Stenhaug
Festivalsjef


    

Program

Programposter Frostafestivalen 2009

     

Presseomtale

Her kan du se hva dagspressen skrev om festivalen i 2009:

 

 

Billedkavalkade

Under finner du bilder fra Frostafestivalen 2009.
Klikk på bildene for å se dem i et større format.
Foto: Frostingen
   

Katzenjammer

Katzenjammer 

   

Åge Aleksandersen og Sambandet

Åge Aleksandersen og Sambandet

   

Sivert Høyem

Sivert Høyem 

   

Marit Larsen

Marit Larsen 

   

Vømmelgutan

Vømmelgutan 

   

Publikum var med

Publikum var med

   

Daniel Trustrup Røssing

Daniel Trustrup Røssing 

   

Hedda H med kor

Hedda H med kor

   

  
Du finner flere bilder fra Frostafestivalen 2009
under hjemmesidene til Frostingen.

Velg kategorien "09 Frostafestival" i nedtrekkslista.